român mi-e vocația. (Petre Țuțea)

A doua Epistolă către politicieni

*(Prima) Epistolă către politicieni o găsești AICI.

Fiindcă atât de mult ați urât lumea, că ați dat pe înșiși fiii voștri pe mâna morții, pentru ca oricine vede să fie cuprins de groază și să vi se supună… dar nu din dragoste, loialitate ori respect, ci de frică și din puțina lor credință și carte.

Cui slujiți și care sînt alegătorii voștri?
Pentru ce slujiți și în numele cui?
Cui mergeți să vă închinați peste hotare și înaintea cui răspundeți?
Aduceți-vă aminte în brațele cui ați crescut și în ce condiții! Aduceți-vă aminte de zilele în care în casă nu prea era ce mânca! Sau nu erau așa zile? Aduceți-vă aminte de gândurile sincere de copil care veneau spunând că ”în viitor voi face lumea mai frumoasă, voi fi mai bun”. Dar n-a fost așa de ușor de ocupat un loc la cârma statului și a trebuit să dansați pe muzica fiecărui impotent, cu gândul că nu a rămas mult și veți căpăta locurile mult dorite pentru a schimba situația. Dar dănțuind v-ați făcut impotenți și voi, pentru că așa cum nu-i cu putință să treci mergând pe apă de pe un mal al râului pe celălalt, așa și cu reeducarea din cercurile politicienești.

Cu cei cu care ați mâncat dintr-o farfurie acum o vreme, ați ajuns să vă mâncați gâtlejurile.
Cu cei cu care ați crescut și învățat din tinerețile voatre, acum vă călcați pe capete ca pe vipere.
Sânteți ipocriți… niște nenorociți.

Ați ajuns să urâți orice pare a fi mai bun dar nu e al vostru, și ori să puneți mâna pe el ori să aparțină nimănui.
Ați ajuns să urâți pe oricine e mai bun decât voi, și dacă nu reușiți să îi impuneți autoritatea voastră îl eliminați fizic.

În cetatea în care se vorbește de virtute și valori, acestea nu mai sînt, fiindcă nu mai îndrăzniți a vorbi despre ele decât atunci când vă e la îndemână. Și de ați vorbi despre adevăratele valori când o faceți, cele din datini, învățături ale părinților neamului, fiindcă știau ei mai bine ce vorbesc, EI, fiind mereu cu sabia în mână la apărarea credinței și a neamului. Voi despre ce ne vorbiți? Valori europene? Valori de căpătâi a neamurilor care ne-au tot împins străbunii în săbiile cotropitorilor, ca să le asigurăm lor, vecinilor, viață liniștită, iar când ne-au găsit mai slabi ne-au jefuit și ei!

Unde a fost EUROPA când Măria Sa Ștefan aștepta întăririle promise de Apus? Unde au fost și frații de credință slavoni de la Răsărit care atât de mult speculează cu credința? Unde au fost toate aceste MARI PUTERI ale EUROPEI, când mohamedanii ne căsăpeau? Acum ne vorbesc de istorie, filosofie, etică, drepturi, valori… CURVE au fost și au rămas.

Unde au fost garanții libertății și a respectării drepturilor omului în cele două războaie mondiale? Unde au fost atunci când au trebuit cel mai mult Englezii și Francezii care își asumaseră aceste roluri în EUROPA? Fiindcă la judecarea neamului apăruseră. Unde a fost MAREA și SALVATOAREA Americă în aceeași perioadă când toți îi așteptau și așa și n-au mai venit lăsându-ne doar în naivitatea noastră nativă de acum două-trei secole, naivitate pe care străbunii nu o cunoșteau, fiindcă ei se încredeau în Dumnezeu? Ce veste bună a prevestit steaua roșie? Unde au fost toți aceștia să ne ajute măcar o dată în toată istoria neamului nostru? Acum ne vorbesc de toleranță, smerenie, așteptăm îngăduințe… Avortoni au fost și au rămas.

Iar acum, voi, cei ce căutați a ajunge la ocârmuire îi lăudați, îi salutați, îi sărutați, îi ascultați și le slujiți.
Sînteți una cu ei când judecați poporul după legile lor.
Sînteți una cu ei când le cereți împrumuturi. Dar pe cine au tot jefuit și continuă s-o facă de secole?
Sînteți una cu ei când vă închinați învățătorilor lor… cei ce ne-au zdrobit în cruciade.
Sînteți UNA! Niște mișei…
Cei ca voi ”înfrumusețau” dealurile trași în țepe!
Cei ca voi își plângeau mâinile tăiate!
Capatele celor ca voi zăceau grămezi!
Vedeți să nu se ridice un alt Ștefan ori un Țepeș să vă sfințească.

Ați urât atât de mult învățământul, încât l-ați adus la nivelul sărmanilor debili mental și într-atâta încât ați ras acest cuvânt preschimbându-l în ”educație”. Or educate pot fi și dobitoacele, pe când omul poate învăța-mintea, analiza și trage concluzii, a discerne binele de rău și a transmite mai departe buna învățătură. Voi însă, ați căutat să îndobitociți neamul pentru a-l stăpâni mai ușor.

Ați urât atât de mult istoria glorioasă, memoria, încât ați rescris-o ca nu cumva cineva mai demn decât voi să se ridice în fruntea neamului și să o conducă în duhul neamului, românește. I-ați mutilat pe marii părinți și domni, marii poeți și gânditori, seninii și bravii apărători ai acestui neam.

Ați urât credința și scuipați în Biserica acestei nații care mișună de sfinți, fiindcă nu iubiți Adevărul, fiindcă îl știți, dar e un obstacol în dobândirea averilor voastre. Și totuși călcați în Biserică, mai ales atunci când vă trebuiesc voturi, iar de nu găsiți vă pupați cu ereticii, care și ei la rândul lor ne descompun în această societate seculară pe care ne-o impuneți.

Ați urât oamenii, că nu este altă nație în Europa folosită drept cobai pentru medicamentele jidovilor și jidoviților. Vă omorâți copiii de la naștere cu vaccinuri experimentale sau expirate, și mai întrebați de ce cresc debili. Ne sterilizați copiii, pentru ca acest neam să-și cunoască mai repede sfârșitul.

Ați urât pământul, că ați început a-l vinde străinilor fără nicio răspundere, PĂMÂNT PENTRU CARE STRĂBUNII ȘI-AU DAT VIAȚA-N LUPTE FĂRĂ NUMĂR și s-au făcut atâtea jertfe.

Ați urât tradiția și obiceiul, cultura și arta, folclorul și DOINA! Toate îmbibate cu duhul neamului și a credinței sale, dar le-ați mitificat și ne-ați adus obiceiuri supte de sub unghiile analfabeților ce mureau în ciumă și păduchi în tot Apusul, când țara era model pentru întreaga Europă creștină.

Ne-ați învrăjbit cu toți vecinii, deși nici noi nu-i prea iubeam, dar e de datoria creștinilor să trăiască în bună înțelegere cu toți semenii dați de Dumnezeu chiar dacă aceștia caută orice prilej de-ați lua și viața.

Ați urât Adevărul și v-ați pus oameni în justiție, iar legea ați făcut-o pentru oricine dar nu și pentru voi. De legea Domnului nici nu mai vorbim.

Ați urât armata, unica și ultima apărare omenească, viteaza oaste din toate timpurile transformând-o într-o adunătură de derbedei fără tact, fără axă, fără demnitate, ca s-o puteți folosi mai ușor împotriva poporului când acesta va îndrăzni să deschidă totuși ochii.

Ați urât totul ce înseamnă ROMÂN, ROMÂNESC și ROMÂNEȘTE, CREȘTIN, CREȘTINESC ȘI CREȘTINEȘTE, OM, OMENESC ȘI OMENEȘTE!

Nu sînteți de-ai noștri și nu vă vrem! De aceea să nu cereți milă când ne vom scula împotriva voastră, că nu ați arătat milă! Iar românul se va scula chiar dacă va urma o altă prigoană. Să nu vă îngroziți când vor cădea capete și mâini, că cu groaza tiraniei și fărădelegii voastre de acum nu se compară nimic. Dar mai aveți timp. Arătați că există totuși sămânță de omenie în voi, că noi venim să învingem iar. De cine să ne temem dacă CU NOI ESTE DUMNEZEU?!

 

P.S.: dedicat întregii clase politice fără excepții.

Reclame

3 responses

  1. Pingback: Epistola către politicieni. « Cred în învierea Romaniei Naţionaliste

  2. Pingback: » Epistola către politicieni.Ion Tcaci

  3. Vasi

    Doamne ajuta! Astept Dumnezeiasca chemare la lupta. Caci eu nu mai pot rabda aceasta distrugere a neamului romanesc.

    septembrie 18, 2011 la 1:51 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s